Apple Wine Peel 30 ml pH 0.8

Nr. katalogowy: P50-1

Producent: RHONDA ALLISON

Ilość

Zastrzyk młodości, przywraca skórze witalność, odżywia i nawilża. Kwas winowy oraz ekstrakt z winogron . Naturalny średnio głęboki peeling korzystny dla każdego rodzaju skóry. Nie należy stosować u osób wrażliwych na kwasy owocowe i kwasy z grupy AHA.

Korzyści

  • Silne złuszczanie skóry
  • Redukcja drobnych linii i zmarszczek
  • Ujędrniona i odmłodzona skóra
  • Silne wsparcie antyoksydacyjne

Składniki aktywne:

  • Ekstrakt z wina – pozyskiwany z soku z czerwonych winogron, sfermentowany, bogaty w polifenole, zapewnia ujędrnianie, tonizowanie i złuszczanie skóry.
  • Kwas askorbinowy (L) – witamina C, bogata w antyoksydanty, ma właściwości rozjaśniające.
  • Kwas jabłkowy (L) – alfa-hydroksykwas (AHA) pozyskiwany z jabłek, który delikatnie wspomaga złuszczanie, jednocześnie tonizując skórę.

Porada:
Może być stosowany w oprawie twarzy. Wymieszaj 1 pipetę Apple Wine Peel z 2-3 porcjami Pumpkin E Serum i nałóż na skórę. Pozostaw na skórze przez 2-5 minut aplikacją Finishing Mask. Połączenie zapewnia ujędrnienie, tonizację i wsparcie antyoksydacyjne bez wywoływania widocznego złuszczania.

Skład:
Wine Extract, Vinegar, Alcohol Denat., Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Ascorbic Acid (L), Acetic Acid, Malic Acid (L), Alcohol

Sposób użycia:
Nasącz gazę i nałóż równomierną ilość na twarz i szyję techniką RA. Pozwól produktowi się wchłonąć i obserwuj skórę przez 2-5 minut. Można nakładać do 3 warstw, jeśli na skórze nie wystąpi frost.

 

Zobacz także